Кои сме ние?


“Изгревът на Любовта” – това сме ние 🙂 – една бързо развиваща се млада Общност, състояща се от вдъхновени млади хора, устремени към един по-здрав и по-одухотворен начин на живот високо в Планината. Стремим се към чиста храна, чисти мисли, чисти чувства и чисти дела. Стараем се да се занимава с различни добротворчески и одухотворяващи дейности, които ни учат всеки ден как да бъдем по-добри човеци, как да си помагаме взаимно и как да правим добро другиму.


Това е нашата уеб-страница, чрез която бихме искали да ви се представим такива, каквито сме – кои сме ние и с какво се занимаваме.  Споделяме с вас основните области от нашите дейности на този етап от нашето развитие:


 • Духовни дейности

  Изпълняване на танца „Паневритмия“, посрещане на Слънцето и изпълняване на гимнастически упражнения сутрин, музикални сбирки (разучаване на песни, медитативно пеене ), дискусии и размишления върху беседи и лекции от Велики Посветени като Беинса Дуно и Рудолф Щайнер, групови и индивидуални медитации и творчески занимания сред Природата, на извора или в боровата горичка край нас.

 • Просветни дейности

  • Издаване на духовна литература и ежедневни публикации на духовна тематика, отразявани на сайта www.istina.bg, преводи на книги, пробуждащи видеа (в YouTube канала Истина БГ)
  • Посрещане на братя и сестри сред нас и потапяне в една по-различна атмосфера – на Общност и задруга
  • Организиране на курсове и събития, свързани с духовно себеразвитие и природосъобразен начин на живот (детски лагери, курс по Паневритмия, изнасяне на лекции из страната, събития с гост-лектори на различни теми, обмен с други общности)
 • Физически дейности

  Здравословно вегетарианско хранене, отглеждане на щастливи и усмихнати градини чрез биодинамично земеделие, високопланинско билкарство и грижа за пчелички; лютиерството и ръчната изработка на мебели с душа от местна дървесина; еко строителство; направа на чиста козметика и други

Отворени сме да споделяме с вас нашите знания, които трупаме в най-разнообразни посоки, както и да работим заедно рамо до рамо в стремеж към един по-Божествен път на съединение в Любовта. 

Винаги сте добре дошли да видите “колко е добро и колко е угодно да живеят братя в единомислие”! 🙂

Единствено Ви молим за предварителна координация с нас, за да сме сигурни, че ще можем да ви обърнем достатъчно внимание. Пишете ни 🙂


Ом – Аум – Аумен!