От 8. до 10. юли 2022 г. няколко души взеха участие във вкусен 😊 обучителен семинар на име „Квас“.

Всеки имаше възможност собственоръчно да омеси и вкуси хляб с квас и без квас от флейки и току-що смляно брашно от лимец, спелта и ръж и да наблюдава и опитва приготвянето на панир (прясно сирене) и кисело мляко. Във времето, което ни остана, продължихме с импрегнирането на фасадата на сградата.

Най-ценни бяха общуването и обменът помежду ни и радостта от срещата с добри приятели!

———————-

За да бъдете информирани за предстоящи събития, които ще организираме или всякакви новини – можете да се запишете за нашия бюлетин ето тук:

http://eepurl.com/iguLiD

През юли 2022 г. се проведе събитието „Том Сойер боядисва“ I и II.

Добри приятели подкрепиха импрегнирането на фасадата на първата част от новопостроеното общежитие, салон и кухня.

Беше приятно да поработим заедно, да се опознаваме, разговаряме. Работата не беше лека, но усилията на доброволната помощ са подплатени с огромна мотивация, любов – приятелска протегната ръка.

Благодарим ви, любими приятели! Благодарим и на децата, които внесоха светла радост и нежност в дните, които бяхме заедно!

—-

За да бъдете информирани за предстоящи събития, които ще организираме или всякакви новини – можете да се запишете за нашия бюлетин ето тук:

http://eepurl.com/iguLiD

Мили Светли и Търсещи Читатели, с пробуждането на Природата и идването на пролетта изпитвам жизнена радост да споделя с вас тази малка книжчица — скромен жест на добротворчество, целящ да създаде частично вдъхновение у онези от вас, които са готови за един по-здрав и по-одухотворен начин на живот, търсейки по-голяма осъзнатост в своите хранения, в своите мисли, чувства и деяния.

Основополагаща част от менюто на всеки здрав и одухотворен човек би бил приемът на повече качествени сезонни растителни култури от домашни градинки. Тази книжка ще ви даде една кондензирана перспектива за тяхното бързо, лесно, вкусно и полезно приготвяне, както и комбиниране в различни форми и варианти.

Рецептите са вдъхновени от високопланинския район,

в който живеем и от начина ни на живот — в стремеж към споделяне на чиста храна и чиста среда сред чисти души и чисти дела.

Знаем, че храната за тялото,

храната за ума и храната за душата са еднакво важни

за нашето себе-развитие и единствено когато работим за чистотата и на трите едновременно, можем да се доближим до един по-здрав, по-одухотворен и по-благословен начин на живот.

С много Любов и желание за повече добротворчество и светли дела,

Ваша Петя

Изтегли от тук: 24 любими вегетариански рецепти за по-здрав и по-одухотворен животю

Ако имате желание да поръчате книжката на хартиен носител, моля пишете ми на info@izgrevat.net. БлагоДаря!